10 juli 2015 Berna

Challenge: ‘How Did I Get In ElleGirl?’

Hii Inspirations,

Na mijn revalidatie periode baalde ik ontzettend, dat mijn challenge:’How To Be A Model’ niet door kon gaan. Natuurlijk ga ik niet bij de pakken neerzitten, en bedacht ik opnieuw een challenge. Deze keer heb ik het voor elkaar gekregen, om hoe dan ook in de Ellegirl te staan.

IMG_3204

Bekijk onderstaand mijn tips en tricks om dit ook een keer te proberen!

IMG_3195

Het begon allemaal met een oproepje via facebook:’Ellegirl komt terug!’ Mijn standaard reactie was:’Bestond het ooit? Blijkbaar zocht Elle, jongens en meiden voor een standaard rubriek:’Bekijk het maar.’
Kort uitgelegd:’ 4 Jongens geven de mening over de outfits van 4 meiden (en andersom).

IMG_3199

Ik werd overgehaald door een vriendin om hieraan meetedoen. Met een pakkende mail schreef ik Ellegirl een mail. Voordat ik het wist, vroegen ze om een foto. Nou, meestal heb ik selfies van mijn gezicht tot mijn romp. Daarbij was mijn kledingstijl niet ‘Elle waardig’, dus shopping time!

IMG_1647

Als ik shop probeer ik meestal de uitdaging aan te gaan. Ik kijk vaak naar de kledingrekken waar men voorbij loopt. Hoe weet ik dat? Ik heb voor de (bovenstaande) broek, een half uur, in de primark, de kledingrek in de gaten gehouden. Toen wist ik dat dit de broek was!

Ellegirl

Ik had alles op 1 dag gepland. Ik vroeg een vriendin of ze mee wou fotograferen met een bijpassende achtergrond. Voordat ik het wist, was ik te vreden met het resultaat en mailde ik de foto’s.

IMG_3195

Een paar weken later is het resultaat leuk te zien in het tijdschrift. Ik ben verast naar de mening van de jongens! Ik moest tot de dag van vandaag wachten om hun mening te lezen. En zo erg vind ik het niet!

IMG_3203

Het was leuk om dit een keer mee te maken. Meestal werk ik behind the scenes. Maar eindelijk kan ik dit van mijn bucketlist afstrepen. Want, als little girl was dit een droom!

De magazine ligt 14 juli in de winkel!
Benieuwd naar de details van de outfit en tips om in een tijdschrift te staan? Check de volgende post!

21
Reageer op dit artikel

avatar
21 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
AllisoncamilliaDemiXandraCeline Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Caitlyn
Gast

Omg love this article! Lovely picture ‘stylist’ Xx

Allison
Gast

Omg.. What a GREAT challenge! I’m defently going to try this one time! Xx

Linda
Gast

Omg.. Ik wou dit altijd een keer meemaken! Ik kan niet wachten op meerdere tricks! Xxx

Melissa
Gast

Lovely article! I love the ellegirl! I’m going to try this out! X

Lilly
Gast

How can you not love this article? Everyone wants to be in ELLEgirl or in Seventheen! X

Nallison
Gast

Nice picture And article! Xx

delin
Gast

Wow.. I love to read your blog (i’m a boy), nice article! 🙂

Alice
Gast

I love your blog! Amazing skills your creativity! X

Miranda
Gast

Lovely post! Haha.. Nice that nothing can stop You! ☺️

Amelia
Gast

Lovely post! Love it! Xx

Denise
Gast

Funny And Lovely article!

Claire
Gast

Hahah.. Love it! Xx

Lily
Gast

I love your blog! Amazing post xxx

Lily
Gast

Omg.. Love your style! Xx

Amanda
Gast

More blogpost in one week please!
You got style hun! X

Daisy
Gast

Omg love your outfit. Lovely post! X

Celine
Gast

I love your outfit!!! amazing! X

Xandra
Gast

Wow.. Love your shoes. Everything from the primark?

Demi
Gast

Omg.. Die outfit staat je goed. Volgende keer cover! Xx

camillia
Gast

this should be in the teenvogue or Seventhee magazine. You look stunning! X

Allison
Gast

Lovely post! Amazing! X

I LIKE TO HERE FROM YOU!

Be part of the culture starts with working together!