24 oktober 2016 Berna

A touch of a vintage wedding

renehaaltop

Wat een mooi einde van een fantastische week. “Let’s get married simple and vintage!” En jaja.. Dat deden ze ook. Op 21 oktober 2016 werd voor het eerst en hopelijk, voor het laatst het ‘ja-woord’ gegeven door Rene en Melody.

bewerktmenr

Vol met spanning kon bruidegom Rene zijn benen niet meer goed in bedwang houden. In tegenstelling tot de bruid (Melody) gierde de zenuwen toch nog op het laatste moment door haar lijf. Dit doordat familieleden en kennissen zich verzamelde in huize Bor en ook “het moment is aangebroken” vertelde Mel.

bloem

Met een kleine twist hebben Rene en Melody mij overtuigd dat een huwelijk ook leuk kan zijn om te filmen of fotograferen. Volgens Rene en Melody is ‘thuis voelen’ de boodschap van hun huwelijk. “eigenlijk draait ons huwelijk niet om ons twee. Het draait om de liefde die wij kennissen en familieleden geven. Dat maakt ons, ook ons.”

meloddyb

indeauto

CONGRATS LOVEBIRDS! Thank you for having me to film! XOXOXO

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

I LIKE TO HERE FROM YOU!

Be part of the culture starts with working together!