11 november 2016 Berna

Art director Mina Magazine

I’m the Art Director

Begin 2015 ben ik begonnen met de insteek “Ik wil Art director worden van een tijdschrift”. Natuurlijk dacht men in eerste instantie dat ik gestoord was. Maar ik wist dat ik deze droom waar kon maken als ik het blad buiten Nederland zou uitgeven. So that’s what I did.

dummy-mina-magazine-2016-niet-vertaald-eersteversie-1

In de zomer van 2015 reisde ik voor twee weken naar het afkomst land van mijn ouders Equatoriaal Guinea. Ik had van te voren het tijdschrift volledig vormgegeven en vertaald in het Spaans. Met 110 bladzijdes was dit het eerste vrouwentijdschrift van het land met meer dan twee miljoen inwoners.

blad2

Ik had maar 1500 exemplaren meegenomen om te kijken of het mogelijk is om dit te verkopen in 12 dagen tijd. Nou, ik moet zeggen dat ik binnen drie dagen nog vijf exemplaren over had. Ongelooflijk dat de behoefte van een vrouwentijdschrift daar nodig was. Sinds 2016 wordt het tijdschrift twee maal per jaar uitgegeven. Vanaf 2017 is het de bedoeling dat ik vaker reis naar dit kikkerlandje om de ontwikkelingen van het tijdschrift op de voet te volgen.

Dreams come true beceause I’m the art director of the future!

Heb je een vraag over het tijdschrift?
Mail: inspireyourlifestyle@gmail.com

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

I LIKE TO HERE FROM YOU!

Be part of the culture starts with working together!