14 november 2016 Berna

BNN’er shoot Monique Smit

The positive Smit-vibe

schermafbeelding-2016-11-14-om-18-33-34

Met rillingen en stijve handen van de kou, is dit artikel met veel liefde (aghm..) geschreven. Gelukkig ben ik niet de enige die vandaag zonder jas, trui of handschoenen liep, want daarvoor heb je natuurlijk de positieve Monique Smit.

img_0420

Voor Grazia 32 werd Monique Smit als ‘Alice in Wonderland’ gefotografeerd in Madurodam. Tijdens de shoot nam ik een kijkje achter de schermen en interviewde ik de positieve Monique-je. En natuurlijk is de volgende vraag: “Waar hadden jullie het over, het leek zo interessant?” Merendeels over hoe de Volendamse zangeres het liefst haar weekend doorbrengt.

img_0423

Ondanks de regenbuien zijn mijn foto’s en video’s aardig gelukt. Benieuwd naar de video? Check it:

Geïnteresseerd in mijn foto portofolio? Mail: Inspireyourlifestyle@gmail.com

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

I LIKE TO HERE FROM YOU!

Be part of the culture starts with working together!