2 december 2016 Berna

Winter barbecue met Sylvius Gin

img_0279

Sylvius Gin

De zomermaanden zijn voorbij maar eigenlijk vind ik de kou wel fijn. De kerstsfeer begint langzaam in mijn maag te kriebelen en dan weet ik dat het tijd is voor gezelschap. Als jaarlijkse december-traditie wordt de tuin en buitenkeuken gebruikt voor de lekkerste hapjes en het creëren van de lekkerste drankjes.

img_0291

Deze week heb ik een van mijn favoriete Dutch Dry gin gecreëerd van het merk Sylvius. Benieuwd naar de ultieme Dry gin recept? Lees snel verder!

img_0255

Benodigheden

– IJsklontjes
– 35 ml-50ml Sylvius Dry Gin
– 3/4 deel Fevertree Tonic
– Drie schijfjes Jazz appel

img_0272

Ik vind het cadeaupakket ideaal. Mocht je niet van een sterke gin-smaak houden, dan kan je dit perfect afmeten door extra ingrediënten toe te voegen.

img_0263

De kruiden en specerijen zoals steranijs en zoethout komen perfect naar voren. Ook proef ik door de steranijs meer de smaak van citroen. Om het recept af te maken voeg je schijfjes appelstukjes toe voor een lichtere smaak en decoratie.

img_0274


Recept al geprobeerd? Let me know!

Have a nice weekend!

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

I LIKE TO HERE FROM YOU!

Be part of the culture starts with working together!