30 januari 2017 Berna

Vintage bruiloft video

Happy new video!

De maanden november tot januari waren tot nu toe de drukste periode van de afgelopen twee jaar. Van het filmen, fotograferen en vormgeven tot het bijhouden van mijn social mediakanalen. Ook het beginnen van de eerste stappen voor een tweede bedrijf was echt een uitdaging.

Gelukkig naderde ik in januari ‘calm after the storm’. En kon ik eindelijk een gaatje geprikt om de Vintage bruiloft video af te maken.

Never forget this moment

Meestal ben je na het monteren even vergeten de volgorde van wat je monteren. Tot mijn verbazing wist ik nog precies de volgorde van de video. Misschien omdat de bruiloft een van de leukste momenten was van 2016.

Wie had ooit verwacht dat ik voor een fotograaf een bruiloft mocht filmen en fotograferen? Een spannend moment want een fotograaf is natuurlijk vaak op zoek naar perfectie. Ook weet Melody wel wat van professioneel niveau.

Ik heb het echt onwijs naar mijn zin gehad om jullie bruiloft te mogen filmen. Ook om het terug te kijken is iets waar ik met zin naar kijk. Jullie hebben mij overtuigd dat een bruid niet altijd een bruidzilla is. En werken tijdens een bruiloft ook leuk kan zijn.

Benieuwd naar de bruiloft? Check onderstaand deel 1 van de Vintage bruiloft van Melody en Rene!

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

I LIKE TO HERE FROM YOU!

Be part of the culture starts with working together!