Welcome to our Blog

The daily Post

Read our Blog

Winactie Hard Rock’s: limited edition t-shirt van Pitbull

Altijd een limited t-shirt van een GRAMMY-award winnaar, willen winnen of krijgen? Lees dan snel verder!

Het Hard Rock Cafe staat bekend om de energieke Amerikaanse vibe. Met de traditionele hamburgers en een keten met rock-’n roll-thema begroet het Hard Rock Cafe je in de wereld van het Amerikaanse cultuur.

Ieder jaar brengt Hard Rock Cafe een nieuwe limited edtition series uit. Een t-shirt in de stijl van een wereldberoemde bekendheid. En dit jaar is het de beurt aan ‘Mr. Worldwide’, ook wel bekend als Pitbull.

De bekende rapper heeft met zijn talloze dance- hits de wereld veroverd. Naast het verspreiden van ‘international love’ blijft zijn geboorteplaats Miami zijn first love. Met kleurrijke uitspattingen op het t-shirt brengt Pitbull de Miami-vibe naar Nederland.

Wat moet jij doen om kans te maken?

In samenwerkingsverband met Hard Rock Cafe Amsterdam geef ik een t-shirt van het limited edition weg. wat moet jij doen om kans te maken?

1. Volg de Instagram account van Hard Rock Cafe Amsterdam @hrcamsterdam.
2. Deel de Instagram post van het account @b.lisa_Okue en @Fashionpartyandmusthaves.
3. Tag en vertel mij waarom jij de grootste Pitbull-fan bent op aarde.

De winactie loopt tot 5 maart 2017. De winnaars worden op de hoogte gesteld na de uitgereikte datum. Succces!

Vintage bruiloft video

Happy new video!

De maanden november tot januari waren tot nu toe de drukste periode van de afgelopen twee jaar. Van het filmen, fotograferen en vormgeven tot het bijhouden van mijn social mediakanalen. Ook het beginnen van de eerste stappen voor een tweede bedrijf was echt een uitdaging.

Gelukkig naderde ik in januari ‘calm after the storm’. En kon ik eindelijk een gaatje geprikt om de Vintage bruiloft video af te maken.

Never forget this moment

Meestal ben je na het monteren even vergeten de volgorde van wat je monteren. Tot mijn verbazing wist ik nog precies de volgorde van de video. Misschien omdat de bruiloft een van de leukste momenten was van 2016.

Wie had ooit verwacht dat ik voor een fotograaf een bruiloft mocht filmen en fotograferen? Een spannend moment want een fotograaf is natuurlijk vaak op zoek naar perfectie. Ook weet Melody wel wat van professioneel niveau.

Ik heb het echt onwijs naar mijn zin gehad om jullie bruiloft te mogen filmen. Ook om het terug te kijken is iets waar ik met zin naar kijk. Jullie hebben mij overtuigd dat een bruid niet altijd een bruidzilla is. En werken tijdens een bruiloft ook leuk kan zijn.

Benieuwd naar de bruiloft? Check onderstaand deel 1 van de Vintage bruiloft van Melody en Rene!

Winter barbecue met Sylvius Gin

img_0279

Sylvius Gin

De zomermaanden zijn voorbij maar eigenlijk vind ik de kou wel fijn. De kerstsfeer begint langzaam in mijn maag te kriebelen en dan weet ik dat het tijd is voor gezelschap. Als jaarlijkse december-traditie wordt de tuin en buitenkeuken gebruikt voor de lekkerste hapjes en het creëren van de lekkerste drankjes.

img_0291

Deze week heb ik een van mijn favoriete Dutch Dry gin gecreëerd van het merk Sylvius. Benieuwd naar de ultieme Dry gin recept? Lees snel verder!

img_0255

Benodigheden

– IJsklontjes
– 35 ml-50ml Sylvius Dry Gin
– 3/4 deel Fevertree Tonic
– Drie schijfjes Jazz appel

img_0272

Ik vind het cadeaupakket ideaal. Mocht je niet van een sterke gin-smaak houden, dan kan je dit perfect afmeten door extra ingrediënten toe te voegen.

img_0263

De kruiden en specerijen zoals steranijs en zoethout komen perfect naar voren. Ook proef ik door de steranijs meer de smaak van citroen. Om het recept af te maken voeg je schijfjes appelstukjes toe voor een lichtere smaak en decoratie.

img_0274


Recept al geprobeerd? Let me know!

Have a nice weekend!

Lets get peachy inspired

schermafbeelding-2016-11-28-om-20-26-12

Peachy Magazine Design

Ik heb ontdek dat mijn allergische reactie een stuk minder is op fruit. Isn t that peachtastic? Want dit betekend dat het tijd is voor een perzik-magazine. That’s why, ik de kleur ‘peach’ in gedachte nam voor het ontwerpen van een portfolio.

schermafbeelding-2016-11-28-om-20-26-17

schermafbeelding-2016-11-28-om-20-26-26

What’s peachy?

In mijn ‘peachfolio’ leg ik uit waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Dit klinkt oppervlakkig, want je kan het antwoordt al grotendeels raden… Maar eigenlijk ook niet, designed nou een magazine door fruit als inspiratie voorbeeld te nemen?

schermafbeelding-2016-11-28-om-20-26-38

schermafbeelding-2016-11-28-om-20-26-42

schermafbeelding-2016-11-28-om-20-27-27

Geinteresseerd in mijn portfolio?
Stuur een mail naar: Inspireyourlifestyle@gmail.com

BNN’er shoot Monique Smit

The positive Smit-vibe

schermafbeelding-2016-11-14-om-18-33-34

Met rillingen en stijve handen van de kou, is dit artikel met veel liefde (aghm..) geschreven. Gelukkig ben ik niet de enige die vandaag zonder jas, trui of handschoenen liep, want daarvoor heb je natuurlijk de positieve Monique Smit.

img_0420

Voor Grazia 32 werd Monique Smit als ‘Alice in Wonderland’ gefotografeerd in Madurodam. Tijdens de shoot nam ik een kijkje achter de schermen en interviewde ik de positieve Monique-je. En natuurlijk is de volgende vraag: “Waar hadden jullie het over, het leek zo interessant?” Merendeels over hoe de Volendamse zangeres het liefst haar weekend doorbrengt.

img_0423

Ondanks de regenbuien zijn mijn foto’s en video’s aardig gelukt. Benieuwd naar de video? Check it:

Geïnteresseerd in mijn foto portofolio? Mail: Inspireyourlifestyle@gmail.com

That Elle eten new design…

Elle eten

Oei.. Wat is het coderen van een website een uitdaging zeg! Gelukkig werkt het programma HTML en CSS vaak mee en tadaa… een nieuwe website voor Elle eten ontwikkeld.

schermafbeelding-2016-11-11-om-12-56-43

Deze keer heb ik een twist gegeven aan de website van ELle eten. Een conceptuele uitvoering met als resultataat… Dit!

schermafbeelding-2016-11-11-om-12-56-59

De logo, fotos en indeling van de website heb ik aangepast. Ik vind de huidige website tja, minder uitdagend en daardoor standaard. (zie huidige website)

schermafbeelding-2016-11-11-om-12-57-06

Love it or hate it? Let me know!

Wil je de volledige website zien? Mail: Inspireyourlifestyle@gmail.com

Art director Mina Magazine

I’m the Art Director

Begin 2015 ben ik begonnen met de insteek “Ik wil Art director worden van een tijdschrift”. Natuurlijk dacht men in eerste instantie dat ik gestoord was. Maar ik wist dat ik deze droom waar kon maken als ik het blad buiten Nederland zou uitgeven. So that’s what I did.

dummy-mina-magazine-2016-niet-vertaald-eersteversie-1

In de zomer van 2015 reisde ik voor twee weken naar het afkomst land van mijn ouders Equatoriaal Guinea. Ik had van te voren het tijdschrift volledig vormgegeven en vertaald in het Spaans. Met 110 bladzijdes was dit het eerste vrouwentijdschrift van het land met meer dan twee miljoen inwoners.

blad2

Ik had maar 1500 exemplaren meegenomen om te kijken of het mogelijk is om dit te verkopen in 12 dagen tijd. Nou, ik moet zeggen dat ik binnen drie dagen nog vijf exemplaren over had. Ongelooflijk dat de behoefte van een vrouwentijdschrift daar nodig was. Sinds 2016 wordt het tijdschrift twee maal per jaar uitgegeven. Vanaf 2017 is het de bedoeling dat ik vaker reis naar dit kikkerlandje om de ontwikkelingen van het tijdschrift op de voet te volgen.

Dreams come true beceause I’m the art director of the future!

Heb je een vraag over het tijdschrift?
Mail: inspireyourlifestyle@gmail.com

That EMA Rotterdam Magazine…

glamourmagaexclusive

Wat was 6 november 2016, mijn tofste verjaardagscadeau ever! Met moeite heb ik last minute toch nog toegang gekregen voor de EMAs 2016 in Rotterdam. In samenwerkingsverband met de HAN en Glamour heb ik dit amazing tijdschrift gecreëerd.

img_4680

Een exclusieve look achter de EMAs met als insteek: “Wat voor spektakel is er te zien in de liveshows?”

img_4684

Heb jij de show gemist of de backstage verhalen gemist? Je leest het allemaal in deze fictieve Glamour concept.

Laat me weten door een comment wat jij vindt van de nieuwe Glamour concept.

Benieuwd naar de inhoud? Mail: Inspireyourlifestyle@gmail.com

A touch of a vintage wedding

renehaaltop

Wat een mooi einde van een fantastische week. “Let’s get married simple and vintage!” En jaja.. Dat deden ze ook. Op 21 oktober 2016 werd voor het eerst en hopelijk, voor het laatst het ‘ja-woord’ gegeven door Rene en Melody.

bewerktmenr

Vol met spanning kon bruidegom Rene zijn benen niet meer goed in bedwang houden. In tegenstelling tot de bruid (Melody) gierde de zenuwen toch nog op het laatste moment door haar lijf. Dit doordat familieleden en kennissen zich verzamelde in huize Bor en ook “het moment is aangebroken” vertelde Mel.

bloem

Met een kleine twist hebben Rene en Melody mij overtuigd dat een huwelijk ook leuk kan zijn om te filmen of fotograferen. Volgens Rene en Melody is ‘thuis voelen’ de boodschap van hun huwelijk. “eigenlijk draait ons huwelijk niet om ons twee. Het draait om de liefde die wij kennissen en familieleden geven. Dat maakt ons, ook ons.”

meloddyb

indeauto

CONGRATS LOVEBIRDS! Thank you for having me to film! XOXOXO

WIN: 2x Tickets Concert Beyonce Knowles + smoothie recipe

Hii Inspirations,

Na een lange tijd ben ik weer begonnen met gedeeltelijk bloggen. Misschien is het je al opgevallen via Instagram dat ik bezig ben geweest met diverse recepten. Vandaag is het weer tijd voor een simpele recept en daarbij maak jij kans op JA.. twee kaartjes voor het concert van Beyonce Knowles.

Uhh… Kaartjes voor het concert van Beyonce Knowles uitverkocht…

Natuurlijk denk je; Hoe bedoel je? Kaartjes zijn toch uitverkocht?
Yes dat klopt! Maar vanwege een samenwerkingsverband met Mojo, mag ik twee concerttickets weggeven voor het concert The Formation Tour van Queen B. Het was hard werken maar dit had ik er wel voor over! Vooral nadat ik een tijd afwezig ben geweest vanwege school en werk.

beyonce-vma-2014-5 Afbeelding: Beyonceknowles.com

Doe jij mee?

Cool dat je meedoet! Onderstaand staat stap voor stap uitgelegd wat jij moet doen om kans te maken op deze tickets!

1. Vertel mij met wie jij het liefst naar het concert van Beyonce Knowles heen wilt gaan en waarom (below).
2. Volg mij via Instagram en upload een foto met jouw creativiteit over de onderwerp Beyonce en vooral tag mij!
3. Vergeet niet te melden in een reactie (onder deze post) de bovenstaande twee dingen en vertel mij wat jij een toffe winactie vindt!

Ben jij in to the job? Houdt dan 16 juli 2016 bezet!

Ojaa.. wat je echt een keer moet proberen is de bovenstaande smoothie!

Benodigheden

* 15 stuks aardbeien met yogurt.
* 4 sinaasappels (niet volledig persen)
* 500 gram bosbessen
* Lichtblauwe kleurstof
* 500 gram bramen
* 6 schijven annanassen

Recept

Mijn idee van deze smoothie is, dat er stukjes fruit verwerkt zitten in de smoothie.

1. Stop de aardbeien gemixt met vier eetlepels yoghurt in de blender. Ik heb eigenlijk een klik- blender. Dus met 1 druk op de knop waren mijn aardbeien gemixt met sap en vlees.
2. Stop de aardbeien in de gebruikte smoothie beker.
3. Herhaal stap 1 met de sinaasappels.

Tip: Remember; zorg dat het niet een sappige smoothie is, tenzij je dit lekker vindt!

4. tijd voor de schijfjes annanas. Leg snij drie schijfjes ananas door drieën. Leg deze stukjes als eerst in de smoothie beker, dus boven op de sinaasappels. Blend de overige schijfjes in de blender. Maar niet te sappig! 😉

5. in deze fase heb ik bosbessen gecombineerd met een lichtblauwe kleurstof en 5 eetlepels yoghurt toegevoegd. Uiteindelijk heb ik deze combinatie in de blender gestopt en toegevoegd in de smoothie beker.

6. Maak de topic af met bramen in combinatie met licht paarse kleurstof (1 eetlepel) en vijf eetlepels yoghurt.

Je kan ook slagroom toevoegen als final topic ‘and dammm…. This taste good!’

Have a nice weekend! XOXOX

I LIKE TO HERE FROM YOU!

Be part of the culture starts with working together!